Supernatural - 7x12 ,Time after time after time - Recension

Tv-serier / Permalink / 0

Har även sett ikapp mig på min älskade Supernatural och då såg jag ju senaste avsnittet "Time after time after time" som handlade om tidsresande!

Det som var bra med detta avsnittet var att det gav oss lite av det gamla Supernatural säsongerna eftersom man kom bort lite från allt kaos kring dick och alla leviathans och fokuserade på ett minst lika hemskt fall men som inte hade med det att göra och det kan vara härligt ibland tycker jag. Jag märkte även att de försökte få med mer av den gamla hederliga humorn när de la till att de skulle köra "sten,sax,påse" och det gillade jag haha.

Jason Dohring från Veronica Mars gjorde även ett gästskådespel i detta avsnitt vilket var mycket oväntat då jag aldrig kan se honom som demon för han käns lite för "Mesig" för det, men det funkade, han spelade en demon som ville tillbaka till 40-talet hela tiden så han var ju klädd efter det i trenchcoat och hatt, det passade honom och jag tror han byggt på sig lite sen Veronica Mars.

Så allt som allt var det ett bra avsnitt, kanske inte det bästa men det kändes bra att ha Dean som sitt gamla härliga jag när han härmade och blev klädd som hans filmhjälte som han insåg inte riktigt var som i filmerna. hah.


Till top