One Tree Hill - 9x03, Love the way you lie - Recension

Allmänt / Permalink / 5

NEJ OMG OMG OMG FAN WHOOOT. VAD HÄNDER!? Shit mygod, alltså jag har inte äns ord för slutet på detta avsnittet, nu börjas det säger jag bara.

Man såg trailern på säsong 9 och tänkte OMG vilket säsong! men avsnitt 1 och 2 var väldigt milda,men gud det var inte avsnitt 3 kan jag ju verkligen säga. Jag vill verkligen inte att Julian och Brooke ska få problem, men det finns la inget alternativ nu när Julian glömde sitt eget barn (Davis) i bilen, Brooke kommer ju aldrig kunna förlåta han om Davis dör?!
Fast nu är det frågan kommer Davis dö? är han tagen, slagen, eller vad har hänt?! Det såg ju ut att blivit inbrott i bilen men vad är det egentligen som hänt?

Jag kan inte fatta att Julian gjorde detta, hur kan man glömma sitt barn sådär? hur kan man vara så upptagen i sina egna tankar att barnet blir bortglömmt, fyy.

Nu är jag orolig, vad händer och hur ska detta sluta?

Och juste, jag har ju inte haft internet så detta avsnittet kom ju för 1 vecka sen ungefär hihi. Och så måste jag säga att jag tycker att Clay ska skärpa sig och att dom ska förlova sig någongång nu!
#1 - - Elin:

Jag tror att Julian lämnade en sovande Davis i bilen för att bara springa och ta ut pengar, för att sedan återvända till bilen snabbt och åka vidare och lämna honom. Men då ringde telefonen och han blev så exalterad och glömde av att han lämnat Davis i bilen. Ingen bra ursäkt alls, men jag tror att det måste varit något sådant som hände!

#2 - - Hanna:

Jag tror att det blev för varmt i bilen eller vad man nu kallar det, så han faic något slags värmeslag.

#3 - - Mikaela:

Davis blev inte kidnappad. Någon måste sett att ett ensamt barn satt i bilden, i värmen, och ringt efter ambulansen och dom i sin tur smällde in rutan för att rädda honom.

#4 - - Anonym:

Det är ju jätte farligt att lämna små barn i bilen när det är varmt ute, det räcker med 15-20 min så kan dom dö! :( Tror det var det som hände, att det var däför rutan var sönder (räddningstjänsten(?)) slog sönder de för att då ut Davis! HOPPAS HAN INTE DÖR!! DÅ DÖR JAG!!

#5 - - Anonym:

vilket avsnitt var det =? när han glömde bebisen i bilen ??

Till top