Gossip Girl - 5x13, G.G (Bröllopet) - Recension (SPOILERS!!!)

Tv-serier / Permalink / 2

Drama, drama, och ännu mer drama, är vad detta avsnittet bestog av! Bröllopet, det 100.e avsnittet av Gossip Girl, vad annat hade man förväntat sig en ett fullspäckat avsnitt fllt med intriger och chokande ögonblick! Och vem annars än Georgina kom tillbaka, självklart måste hon vara en del av något sånt stort.

Jag måste säga OMG till Louis, jag tycker så himla synd om Blair, att hon nu har gift sig med mannen som hon trodde kunde göra henne lycklig, men så säger han till henne under dansen att det bara är buissnies och att de inte kommer vara tillsammans, med ett hemskt flin i ansiktet. Jag vet att Blair egentligen förtjänar det, för let's be honest, hon har inte behandlat Louis bra med tanke på att hon älskar Chuck och kommer alltid göra, men ingen förtjänar att vara fast i ett totalt kärlekslöst förhållande, det var alldeles för lågt gjort verkligen!  fy.

Sen tycker jag att Blair ska skärpa sig och bara vara med Chuck, deras kärlek är så passionerad och ingens kärlek är som deras , det kommer bli de två, det måste det. Varför äns plåga sig själv genom att FÖRSÖKA älska en annan man när man vet att det skadar honom. 

Sen tycker jag att Georgina kan vara hemsk ibland men man måste ju "Give it to her" att hon är rätt smart ibland haha och jag gillade att hon hjälpte Chuck, så okej ,denna gången accepterade jag hennes ondskhet! Och wha, nu vet vi även gossip Girls identitiet! GEORGINA! hah jag misstänkte det i början av säsongerna, med tanke på att hon alltid vet saker om alla, men frågan är om det är lika kul att veta? jag gillade att det var ett mysterium, och frågan är ,kommer de andra karaktärerna få reda på det eller kommer hon fortsätta gömd?

Juste, haha musikalnummret i börja? ööhmm...

Vad tyckte ni om avsnittet?
#1 - - Towe:

Jag tycker att detta var ett av dom bästa avsnitten på länge. Blev förvånad att man fick reda på vem Gossip Girl är så tidigt, har alltid trott att det var nått dom skulle spara till slutet. Började undra lite sen bara om det verkligen är Georgina. Hon kanske hackade sig in på bloggen elr nått. Fast jag har också misstänkt henne under seriens gång, så omöjligt är det ju inte.

#2 - - beatrice:

Men Georgina är väl inte den riktiga Gossip Girl? Hon sade ju att hon tagit över Gossip Girls plats efter att den rikiga Gossip Girl slutade blogga efter Chuck & Blairs olycka!

Till top