Gossip Girl - 5x13, G.G (Bröllopet) - Recension (SPOILERS!!!)

Tv-serier / Permalink / 2

Drama, drama, och ännu mer drama, är vad detta avsnittet bestog av! Bröllopet, det 100.e avsnittet av Gossip Girl, vad annat hade man förväntat sig en ett fullspäckat avsnitt fllt med intriger och chokande ögonblick! Och vem annars än Georgina kom tillbaka, självklart måste hon vara en del av något sånt stort.

Jag måste säga OMG till Louis, jag tycker så himla synd om Blair, att hon nu har gift sig med mannen som hon trodde kunde göra henne lycklig, men så säger han till henne under dansen att det bara är buissnies och att de inte kommer vara tillsammans, med ett hemskt flin i ansiktet. Jag vet att Blair egentligen förtjänar det, för let's be honest, hon har inte behandlat Louis bra med tanke på att hon älskar Chuck och kommer alltid göra, men ingen förtjänar att vara fast i ett totalt kärlekslöst förhållande, det var alldeles för lågt gjort verkligen!  fy.

Sen tycker jag att Blair ska skärpa sig och bara vara med Chuck, deras kärlek är så passionerad och ingens kärlek är som deras , det kommer bli de två, det måste det. Varför äns plåga sig själv genom att FÖRSÖKA älska en annan man när man vet att det skadar honom. 

Sen tycker jag att Georgina kan vara hemsk ibland men man måste ju "Give it to her" att hon är rätt smart ibland haha och jag gillade att hon hjälpte Chuck, så okej ,denna gången accepterade jag hennes ondskhet! Och wha, nu vet vi även gossip Girls identitiet! GEORGINA! hah jag misstänkte det i början av säsongerna, med tanke på att hon alltid vet saker om alla, men frågan är om det är lika kul att veta? jag gillade att det var ett mysterium, och frågan är ,kommer de andra karaktärerna få reda på det eller kommer hon fortsätta gömd?

Juste, haha musikalnummret i börja? ööhmm...

Vad tyckte ni om avsnittet?

One Tree Hill - 9x03, Love the way you lie - Recension

Allmänt / Permalink / 5

NEJ OMG OMG OMG FAN WHOOOT. VAD HÄNDER!? Shit mygod, alltså jag har inte äns ord för slutet på detta avsnittet, nu börjas det säger jag bara.

Man såg trailern på säsong 9 och tänkte OMG vilket säsong! men avsnitt 1 och 2 var väldigt milda,men gud det var inte avsnitt 3 kan jag ju verkligen säga. Jag vill verkligen inte att Julian och Brooke ska få problem, men det finns la inget alternativ nu när Julian glömde sitt eget barn (Davis) i bilen, Brooke kommer ju aldrig kunna förlåta han om Davis dör?!
Fast nu är det frågan kommer Davis dö? är han tagen, slagen, eller vad har hänt?! Det såg ju ut att blivit inbrott i bilen men vad är det egentligen som hänt?

Jag kan inte fatta att Julian gjorde detta, hur kan man glömma sitt barn sådär? hur kan man vara så upptagen i sina egna tankar att barnet blir bortglömmt, fyy.

Nu är jag orolig, vad händer och hur ska detta sluta?

Och juste, jag har ju inte haft internet så detta avsnittet kom ju för 1 vecka sen ungefär hihi. Och så måste jag säga att jag tycker att Clay ska skärpa sig och att dom ska förlova sig någongång nu!

Supernatural - 7x12 ,Time after time after time - Recension

Tv-serier / Permalink / 0

Har även sett ikapp mig på min älskade Supernatural och då såg jag ju senaste avsnittet "Time after time after time" som handlade om tidsresande!

Det som var bra med detta avsnittet var att det gav oss lite av det gamla Supernatural säsongerna eftersom man kom bort lite från allt kaos kring dick och alla leviathans och fokuserade på ett minst lika hemskt fall men som inte hade med det att göra och det kan vara härligt ibland tycker jag. Jag märkte även att de försökte få med mer av den gamla hederliga humorn när de la till att de skulle köra "sten,sax,påse" och det gillade jag haha.

Jason Dohring från Veronica Mars gjorde även ett gästskådespel i detta avsnitt vilket var mycket oväntat då jag aldrig kan se honom som demon för han käns lite för "Mesig" för det, men det funkade, han spelade en demon som ville tillbaka till 40-talet hela tiden så han var ju klädd efter det i trenchcoat och hatt, det passade honom och jag tror han byggt på sig lite sen Veronica Mars.

Så allt som allt var det ett bra avsnitt, kanske inte det bästa men det kändes bra att ha Dean som sitt gamla härliga jag när han härmade och blev klädd som hans filmhjälte som han insåg inte riktigt var som i filmerna. hah.


Till top