Yotube gör parodi på Gangnam Style!

Kändisar, Musik, Sociala Medier / film, gangnam style, komedi, musik, sång, videor, youtube / Permalink / 0
 För någon vecka sedan kom det ut en video på youtube som var en slags "parodi" på den extremt populära låten "Gangnam Style", den inehåller massor av kända youtube'are och samt lite andra småkändisar såsom Felicia Day! Den är jätte rolig och speciellt för er youtube fans! Kolla in den nedan!

Nytt i hyllan! Julklappar

Mitt liv / Permalink / 2

Nu är jag klar med julfirandet med familjen, jag fick en maassor av fina saker som jag är jätte tacksam över pch jag hade det jättemysigt!
Så nu självklart har jag fått lite nytt i min dvd hylla! På bilden ser ni vad och det är ju då True Calling boxen med båda säsongerna (hade den innan men tre av mina skivor var borta och fick dem av mamma), Dollhouse boxen med båda säsongerna (fick jag av min fina vän Angelica), Grease (fick jag av min bror), New Years Eve (fick jag av min syster) och Veronica mars säsong 2 (av mamma) :) älskar de alla! Och älskar allt jag fick!

Hoppas ni alla med har haft en riktigt fin jul och jag skriver från mobilen, därför får ni lite mindre instagram bilder hehe, böejar nog blogga ordentligt snart igen! Puss på er!

God Jul!!!

Mitt liv / Permalink / 0

Ville bara svänga in och säga God Jul till er alla fina människor som tittar in här :) jag glömde lägga upp del två av mina julfilms rekomendationer , men de har varit lite stressigt nu innan jul hih :) Hoppas ni alla har en jättebra jul och äter massa god mat!

Kram till er alla!

Till top