The Amazing Spiderman - Recension

Filmrecensioner / Permalink / 2


Här om dagen var jag på bio med en kompis här i San Diego och vi bestämde oss för att se Spiderman! Jag har tidigare varit helt emot att stötta denna filmen då jag är arg över att de gjort en remake på Spiderman som inte äns är 10 år gammal (då tänker jag den med Tobey Macguire) ,så det är löjligt att göra en remake redan nu. Men men det gjorde dom och bara för jag är så nyfiken så såg jag den ändå hah.

Filmen var bättre än vad jag väntat mig faktiskt och jag tycker de fick in mycket humor och ni som läst min blogg innan när jag skrivit så vet ni att jag gillar när filmer har humor i sig, hur seriös filmen än är så kan humor alltid få plats någonstans, och i denna fick dom in det bra och jag satt flera gånger och skrattade med resten av publiken.

En sak jag tyckte dom skulle ha haft med som är lite konstigt att dom inte hade med är den kände Spiderman kyssen, ni vet den när han hänger upp och ner och hon drar ner masken och kysser honom. Det saknades men kyssscen fick vi ju med iallafall.

Emma Stone var ju absolut ett bra val för filmen och jag tror inte det hade gått lika bra utan henne, hon är alltid grym i alla failmer hon är med i så det var ett stort plus. Jag kan inte säga att jag är ett fan av Andrew Garfield och tycker han känns väldigt overrated men vad kan man göra, jag föredrog absolut Tobey framför honom.

Jag vill inte gå in på detaljer för mycket då kanske några av er vill se den och inte helt vill spoila handlingen genom att läsa detta hehe, men säg gärna vad ni tyckte om filmen om ni sett den!
#1 - - Towe:

Jag fattade inte heller grejen med att att göra en remake. Men såg den iallafall och tycker den var grymt bra! Faktiskt bättre än dom första.

Svar: jag har ialllafall bestämt mig att se den som en ny film, en film som kom ut, inte en remake, från coh med nu, för jag älskade de gamla spiderman filmerna och vill inte att denna ska ta över XD
Johanna Mattila

#2 - - Elin:

Ååååh, jag älskade denna filmen! Och jag älskar Andrew Garfield ;)
Att de gjort en remake är för att de förra filmerna har varit påhittade historier utifrån Spiderman-serien (alltså tidningen). Denna filmen utgår dock närapå helt från serien :)

Svar: hihi :D Ja men ändå, kan dom inte hitta på något nytt istället? nu tog de som gjorde de första spiderman filmerna denna idén och då behöver inte dom gö en till, ta en annan tidning, en ny idé ,vad som helst haha
Johanna Mattila

Till top