Pretty Little Liars - 3x12, The Lady Killer - säsongsfinal (SPOILERS!!!)

Tv-serier / Permalink / 5


Jag säger bara O M G till detta sista avsnittet av säsongen, i vanliga fall i denna serier så chokar inte mycket mig och jag kan ofta förutsäga vem som kommer göra vad och vem som kommer vara med i A team! Men i detta avsnittet, shit, asså slutet chokade mig faktiskt rejält, de hade jag inte väntat mig (Kommer skriva längre ner vad de var så sluta läsa nu om du inte sätt avsnittet)

Börjar skriva om andra grejer, först och främst, fick man en fin liten sex scen mellan Toby och Spencer, naw, riktigt bra låt till de också , den heter In my weins av Andrew Belle så ni vet. Den kom lite random i avsnittet men den var fin! 

Sen tänkte jag med på  Maya's kusin, ohhhh han ville döda emily's flickvän, what a surprice....eller inte. hahah jag blev inte det minsta förvånad när Emily sa att hon skulle till en stuga med honom och sen när man fick reda på att han var stalkern ,jag har alltid tyckt han är riktigt skum och att han kommer vara galen eller något, vilket han var, så kassa är PLL ibland på att kapa chock moments. MEN jag gillade inte att Caleb blev sjukten, NEEEEJ var min tanke när han la ner pistolen för att krama om Emily, jag visste att han skulle bli skadad av de, han blir alltid de när han inte lyssnar på Hannah! Hon vet, hon har varit med om A i två år, sålyssna när hon säger att han ska göra sig av med den!

Plus poäng fick Ashley Benson (Hannah) när hon stog där och var ledsen när man fick se Caleb föras till sjukhus, hon gjorde ett bra och trovärdigt framträdande, så det var ett stort plus. Hon är duktig på spela riktigt förkrossad.

Okej! Nu kommer vi till vad som chockade mig, TOBY! åhh nej åh nej ,lägg av , va det jag tänkte när jag såg att han sammarbetade med Mona! Jag hade lagt idén om att toby är A på hyllan för länge sedan då man har börjat älska honom så mycket, och så sammarbetar han med henne (som btw kan ta sig t och in från psyket när hon vill) !! Säg inte att han är A, jag hoppas verkligen han har någon slags plan eller något, jag vill ha fina snälla Toby, inte galna psyko Toby........ 


#1 - - Towe:

Hade aldrig kunnat gissa att det skulle vara Toby! Hade slutat misstänka honom för längesen. Började också fundera på om han kanske har nån plan för att rädda tjejerna från A. Eller också så är han psyko helt enkelt. Lite synd faktiskt, han som alltid varit så gullig och snäll.

Svar: eller hur, denna gången lyckas de fan chocka publiken ordentligt för än gångsskull!
Ja han måste ha en plan ,jag vill ha en snäll fin Toby inte en elak psyko toby! haha
Johanna Mattila

#2 - - Alicia :

Mitt hjärta sjönk när jag såg att de var Toby, alltså är fortfarande i chocktillstånd! Jag hoppas och ber till Gud att han bara är med i A teamet för att skydda Spencer och tjejerna! Han är för godhjärtad för att göra något sånt. Plus, såg du hans face när han krama Spencer? Han såg väldigt ledsen och krossad ut, som att han inte vill såra henne men han måste annars dör hon eller något. Hoppas att de är något sånt iallafall! Toby in my heart<3333

Svar: Ja mitt med!!! asså de va fan en jobbig scen! Jag tror han såg så ledsen ut för hon inte sa " I Love You" tillabaka, men ja jag tror faktiskt att han har någon plan, för toby kan inte vara elak! han är ju så söt!
Johanna Mattila

#3 - - fanny:

Åh ja Ashley är så bra på gråta haha har tänkt på de mycket!

Svar: verkligen! :D
Johanna Mattila

#4 - - Hanna:

ÄLSKAR slutet! Hoppas på att Toby är riktigt ond! Kommer bli besviken om det visar sig att han bara jobbar undercover.. Vore mycket mer häftigare om han är ond och de verkligen vågade ta det steget!

Svar: haha jag hoppas han är undercover för jag älskar honom ,men de klart att storyn äär intressantare om han är ond!
Johanna Mattila

#5 - - Alicia:

Jo hon sa visst '' i love you '' tillbaka! Kolla igen :D! Så de måste va något annat han är ledsen för =/ tror kanske också att han gick med i a teamet men blev kär i spencer ändå, asså han ville inte men kunde inte styra sina känslor. De är också en av mina teorier, men vi får väl se vad som händer!!

Svar: Hon sa ju bara "I know you do" när han sa I love you :P Hmm ,ja det ska bli spännande att se!!
Johanna Mattila

Till top