Idiocracy - Recension

Filmrecensioner / Permalink / 0


Ikväll kollade jag på filmen Idiocracy med min värdfamilj här i San Diego, de tog mig till affären Costco här om dagen (en stor affär som säljer allt från möbler till mat, smycken och elektronik där alla förpackningar är enorma) för att jag skulle fatta internskämtet som dom har med den affären i filmen.

Handling:" Private Joe Bauers, the definition of "average American", is selected by the Pentagon to be the guinea pig for a top-secret hibernation program. Forgotten, he awakes 500 years in the future. He discovers a society so incredibly dumbed-down that he's easily the most intelligent person alive." (tagen från IMDB)

Altså, har ni inte sett denna filmen så måste ni verkligen göra det! Den är så himla rolig och de har verkligen tagit så man tänker en riktigt puckad amerikanare och gjort hela världen sådan, jag satt och skrattade var och varannan minut och det är så kul att se hur de tänker sig världen (eller specifikt Amerika) om 500 år, och de värsta är att jag är lite rädd för att det kommer bli såhär i framtiden haha. 
Det är en sjukt rolig komedi för er som gillar lite överdriven humor, och den har duktiga skådespelare såsom Luke Wilson, Maya Rudolph, Dax Shepard, Terry Crews och Justin Long som gör filmen riktigt underhållande!

Mina värdföräldrar hade verkligen rätt om denna filmen när de berättade för mig om hur rolig den var! :D
Till top