Idiocracy - Recension

Filmrecensioner / Permalink / 0


Ikväll kollade jag på filmen Idiocracy med min värdfamilj här i San Diego, de tog mig till affären Costco här om dagen (en stor affär som säljer allt från möbler till mat, smycken och elektronik där alla förpackningar är enorma) för att jag skulle fatta internskämtet som dom har med den affären i filmen.

Handling:" Private Joe Bauers, the definition of "average American", is selected by the Pentagon to be the guinea pig for a top-secret hibernation program. Forgotten, he awakes 500 years in the future. He discovers a society so incredibly dumbed-down that he's easily the most intelligent person alive." (tagen från IMDB)

Altså, har ni inte sett denna filmen så måste ni verkligen göra det! Den är så himla rolig och de har verkligen tagit så man tänker en riktigt puckad amerikanare och gjort hela världen sådan, jag satt och skrattade var och varannan minut och det är så kul att se hur de tänker sig världen (eller specifikt Amerika) om 500 år, och de värsta är att jag är lite rädd för att det kommer bli såhär i framtiden haha. 
Det är en sjukt rolig komedi för er som gillar lite överdriven humor, och den har duktiga skådespelare såsom Luke Wilson, Maya Rudolph, Dax Shepard, Terry Crews och Justin Long som gör filmen riktigt underhållande!

Mina värdföräldrar hade verkligen rätt om denna filmen när de berättade för mig om hur rolig den var! :D

Pretty Little Liars - 3x12, The Lady Killer - säsongsfinal (SPOILERS!!!)

Tv-serier / Permalink / 5


Jag säger bara O M G till detta sista avsnittet av säsongen, i vanliga fall i denna serier så chokar inte mycket mig och jag kan ofta förutsäga vem som kommer göra vad och vem som kommer vara med i A team! Men i detta avsnittet, shit, asså slutet chokade mig faktiskt rejält, de hade jag inte väntat mig (Kommer skriva längre ner vad de var så sluta läsa nu om du inte sätt avsnittet)

Börjar skriva om andra grejer, först och främst, fick man en fin liten sex scen mellan Toby och Spencer, naw, riktigt bra låt till de också , den heter In my weins av Andrew Belle så ni vet. Den kom lite random i avsnittet men den var fin! 

Sen tänkte jag med på  Maya's kusin, ohhhh han ville döda emily's flickvän, what a surprice....eller inte. hahah jag blev inte det minsta förvånad när Emily sa att hon skulle till en stuga med honom och sen när man fick reda på att han var stalkern ,jag har alltid tyckt han är riktigt skum och att han kommer vara galen eller något, vilket han var, så kassa är PLL ibland på att kapa chock moments. MEN jag gillade inte att Caleb blev sjukten, NEEEEJ var min tanke när han la ner pistolen för att krama om Emily, jag visste att han skulle bli skadad av de, han blir alltid de när han inte lyssnar på Hannah! Hon vet, hon har varit med om A i två år, sålyssna när hon säger att han ska göra sig av med den!

Plus poäng fick Ashley Benson (Hannah) när hon stog där och var ledsen när man fick se Caleb föras till sjukhus, hon gjorde ett bra och trovärdigt framträdande, så det var ett stort plus. Hon är duktig på spela riktigt förkrossad.

Okej! Nu kommer vi till vad som chockade mig, TOBY! åhh nej åh nej ,lägg av , va det jag tänkte när jag såg att han sammarbetade med Mona! Jag hade lagt idén om att toby är A på hyllan för länge sedan då man har börjat älska honom så mycket, och så sammarbetar han med henne (som btw kan ta sig t och in från psyket när hon vill) !! Säg inte att han är A, jag hoppas verkligen han har någon slags plan eller något, jag vill ha fina snälla Toby, inte galna psyko Toby........ 


The Amazing Spiderman - Recension

Filmrecensioner / Permalink / 2


Här om dagen var jag på bio med en kompis här i San Diego och vi bestämde oss för att se Spiderman! Jag har tidigare varit helt emot att stötta denna filmen då jag är arg över att de gjort en remake på Spiderman som inte äns är 10 år gammal (då tänker jag den med Tobey Macguire) ,så det är löjligt att göra en remake redan nu. Men men det gjorde dom och bara för jag är så nyfiken så såg jag den ändå hah.

Filmen var bättre än vad jag väntat mig faktiskt och jag tycker de fick in mycket humor och ni som läst min blogg innan när jag skrivit så vet ni att jag gillar när filmer har humor i sig, hur seriös filmen än är så kan humor alltid få plats någonstans, och i denna fick dom in det bra och jag satt flera gånger och skrattade med resten av publiken.

En sak jag tyckte dom skulle ha haft med som är lite konstigt att dom inte hade med är den kände Spiderman kyssen, ni vet den när han hänger upp och ner och hon drar ner masken och kysser honom. Det saknades men kyssscen fick vi ju med iallafall.

Emma Stone var ju absolut ett bra val för filmen och jag tror inte det hade gått lika bra utan henne, hon är alltid grym i alla failmer hon är med i så det var ett stort plus. Jag kan inte säga att jag är ett fan av Andrew Garfield och tycker han känns väldigt overrated men vad kan man göra, jag föredrog absolut Tobey framför honom.

Jag vill inte gå in på detaljer för mycket då kanske några av er vill se den och inte helt vill spoila handlingen genom att läsa detta hehe, men säg gärna vad ni tyckte om filmen om ni sett den!
Till top