Aupair

Allmänt / Permalink / 1

Har du flyttat till usa ännu? För du sa ju att du skulle jobba som au pair där, och du har inte nämnt något om de i bloggen så de va därför jag blev lite nyfiken hehe :)

-
Jag fick denna frågan på min blogg för några dagar sedan och jag insåg att ni vet ju att Aupair är mitt nästa steg men jag har varit riktigt dålig på att dela med mig om allt, men svaret är nej jag är inte där ÄNNU, jag ansökte bara för några dagar sedan och det är för jag ville ha mitt körkort först (vilket jag äntligen fick i fredags) så direkt ansökte jag och en kompis och nu bara vi väntar på att allt ska sätta igång, jag väntar nu på ett samtal med STS, som ärr organisationen jag ska åka med där vi ska boka en tid för intervju och så. NU börjar det och jag är riktigt riktigt glad! Och det är kul att jag fick en fråga om det!

Vill ni hålla lite mer koll så kan ni alltid kolla min personliga blogg: Astoryofmylife.blogg.se där skriver jag mycket mer om vad som händer med mig och så än jag gör här :) Men jag ska försöka uppdatera er här också! :) Puss.

Till top