Aupair

Allmänt / Permalink / 1

Har du flyttat till usa ännu? För du sa ju att du skulle jobba som au pair där, och du har inte nämnt något om de i bloggen så de va därför jag blev lite nyfiken hehe :)

-
Jag fick denna frågan på min blogg för några dagar sedan och jag insåg att ni vet ju att Aupair är mitt nästa steg men jag har varit riktigt dålig på att dela med mig om allt, men svaret är nej jag är inte där ÄNNU, jag ansökte bara för några dagar sedan och det är för jag ville ha mitt körkort först (vilket jag äntligen fick i fredags) så direkt ansökte jag och en kompis och nu bara vi väntar på att allt ska sätta igång, jag väntar nu på ett samtal med STS, som ärr organisationen jag ska åka med där vi ska boka en tid för intervju och så. NU börjar det och jag är riktigt riktigt glad! Och det är kul att jag fick en fråga om det!

Vill ni hålla lite mer koll så kan ni alltid kolla min personliga blogg: Astoryofmylife.blogg.se där skriver jag mycket mer om vad som händer med mig och så än jag gör här :) Men jag ska försöka uppdatera er här också! :) Puss.

Serie recensioner v.16 (Spoilers)

Tv-serier / Permalink / 1
Var lite försiktiga när ni ska läsa texterna nedan då ni kanske inte sett ett av avsnitten och ni vill ju inte läsa spoilers och förstöra för er, men annars har jag ju skrivit namnen och under har jag skrivit min korta recension så det är bara läsa om ni känner att ni vill veta lite vad jag tyckte om veckans avsnitt :)Ringer - 1x22, I'm the good twin (Säsongsavslutning)

Spännande avsnitt fyllt med nya avslöjanden och får mig att vilja se mer! och få mig att vilja få mer folk att se serien! Jag tyckte att det verkligen var på tiden att Bridget berättade för Andrew och Juliett att hon inte är Siobhan utan faktiskt har spelat henne de senaste 7 månaderna och att de faktiskt lämnade henne, jag älskar Andrew och Bridget tillsammans för de är så söta men realistiskt så hade man knappast förlåtit henne. 
Man fick känslan av att de är beredda på att serien ska ta slut bara för alla avslöjande, såsom det som jag nämnde ovan och att Bridget fick reda på att Siobhan lever! så om serien tar slut nu så är man beredd men om den inte gör det så var det ändå en liten twist i slutet när  Bridget fick reda på att Siobhan ville ha henne mördad. Spännande grejer Hoppas på en till säsong!

Gossip Girl - 5x20, Salon of the dead
Är det bara jag som nu HATAR Serena, vilken bitch hon är, jag har aldrig gillat henne men nu hatar jag henne. Men den riktiga twisten i avsnittet var ju avslöjandet av Chuck's mamma! Jag misstänkte det innan men nu fick man reda på det, att Diana är mamma till Chuck. Jag gillar det faktiskt, de passar ihop på något sätt och jag hoppas de får lite av en mamma/son förhållande för de är båda så himla lika,personlighets mässigt. Men gud Serena måste fan dö eller något, hon förstör hela serien jusst nu. Och Dan/Blair borde med ge upp och Blair borde gå till Chuck, hennes soulmate!

Supernatural - 7x19, Of grave importance
Bobby! jag älskar honom och jag blev så glad när Dean och Sam äntligen kunde se honom för jag blev ju så arg när Bobby blev skjuten och dog för han är verkligen en av mina favorit karaktärer, efter Dean då såklart, så nu får vi se hur detta ska gå, ska han "move on" eller fortsätta jobba med Dean och Sam fast i hans spöktillstånd han är i nu, spännande grejer det här!

Glee - 3x16, Saturday night Glee-ver
Nu har alla 4 vinnare av The Glee Project äntligen varit med i serien ,och denna gången var det Alex som kom in. Jag gillade ändå hans roll då den passar in i serien och han är faktiskt väldigt duktig men om det är någon man gillar så är det ju fortfarande Damian, han är ju fortfarande kvar trots alla dessa avsnitt, (ja han har varit med i fler än 7 som var meningen från början). 
Men annars var avsnittet lite sådär, jag gillade inte disco temat och jag gillar inte Finn, han är en tråkig karaktär som borde få MINDRE uppmärksamhet och iinte hålla tillbaka Rachel som ska följa hennes stora drömmar.

Grey's Anatomy - 8x20, The girl with no name
Detta avsnittet var bra mest för att de äntligen går vidare lite, med deras liv och kariärer, ett ganska långt tag har Grey's gänget stått still och itne mycket har hänt förutom Owen och Christimas fight, vilket man tröttnar på efter ett tag så det var kul att se deras intervjuer och sådan med olika sjukhus och se att Christina fortfarande är bäst, (för let's face it, haha det är hon). Jag gillade även storyn med tjejen som hade blivit kidnappad och torterad, det var så hemskt men det var kul att se hennes steg till att må bättre.
Till top