Glee, 90210 och HIMYM recension!(Spoilers)

Tv-serier / Permalink / 1
Här har ni lite korta recensioner på de nya avsnitten som jag faktiskt har hunnit se! alltså på 90210, Glee och How I met your mother! :D

How I met your mother: Jag älskar How I met your mother, det kommer jag allid göra och nu låter det som om jag ska säga nått negativt, men det gör jag inte, jaag tycker avsnittet var bra och det ska bli kul att se om de faktiskt låter Barney ha på sig den Anka Slipsen hela säsongen då han förlorade vadet mot lilly!
Jag måste dock säga en negativ sak, jag tycker Robin är ganska tråkig och hon har blivit ,inte fulare men hon ser så mycket äldre ut nu när hon har kort halvlockit hår, de passar på andra men inte på henne.

90210: Jag måste säga en sak, INGEN I HELA VÄRLDEN har så jävla mycket drama i sitt liv, nu är ännu en gravid och är med killen (Liam) som inte är pappan (hej Adriana och Navid flashback) och så fick jag nästan flipp när hon sorority tjejen hittade Max brev till Naomi i slutet, jag menar shit, självklart ska det hända, så himla typsikt denna serien och jag tycker att hur kan man vara så elak? hur kan man vara en så dålig männsika så man vill ta någons brev så och krossa deras hjärta om igen, och då kommer Naomi bli jätte arg på Annie för hon sparade hennes brev.

Jag älskar 90210 det är inte det, men jag blir ibland lite trött på att allt är så förutsäg bart eftersom allt alltid händer haha. inte äns One tree hill var så dramatiskt haha. 
Jag gillar heller inte Liams nya tjej, trååååkig är hon. haha ,det var väll det negativa jag hade säga om denna veckans avsnitt


Glee: Jag älskar Kurt ,han är helt underbar och jag blev så arg på artie samt lärarna och rachel när de skrattade åt honom när han försökte vara man! jag menar han är ju duktig och han är ju fortfarande kille, vad hade de gjort om han var straight? hade de alltid skrattat då?. Men men han sjunger och är så fin och duktig ändå och jag hoppas han och rachel kommer in på den dära skolan! och att Blaine hjälper honom och låter Kurt få rollen för man såg ju hur ledsen Kurt blev när Blaine tvekade.
Och jag stöööör mig mer än något annat på Quinn, nu ska hon tydligen börja kämpa om rättigheterna till sitt barn som hon adopterade bort och därför FEJKAR hon att vara tillbaka till sitt gamla ja, herrejösses haha.

Det var mina tankar om veckans avsnitt, lite negativa jag vet! men det fanns bara så mycket som störde mig! haha.

Kass uppdatering, förlååt

Allmänt / Permalink / 0
Hej alla fina människor! :D jag har varit riktigt kaaass på att uppdatera min blogg på sistone, men det är för att jag varit rikttigt upptagen hela veckan  och jag har jobbat och firat födelsedagar och massa sånt så bloggen har kommit lite efter, jag har inte äns hunnit kolla på veckans serier, eller jag har sett Glee, 90210 och How I met your mother men har maaassasaa kvar! 

Ska jobba på Sci Fi mässan i helgen så kommer bli lite kass uppdatering då med! men kom gärna dit (Sci fi mässan i göteborg då på lördag och söndag) och säg hej! hih :D

Till top