Chuck säsong 5 premiär! - Recension

Tv-serier / Permalink / 0

Nu har ÄNTLIGEN Chuck säsong 5 haft premiär i USA!, vilket betyder att den nu går att ladda ner/streama vilket är hur underbart som helst ,då min kärlek för serien bara växer starkare.

Iallafall, detta avsnittet var lika härligt som man kunde vänta sig och de hade som vanligt i liten klassisk go Chuck humor och de till och med var i Buy More där de var ett typiskt Lester/Jeff upptåg pågång.
Mitt hjärta krossas lite varje gång Chuck blir ledsen och i detta avsnittet blev det några sådana ögonblick,då han längre inte är "The intersect" och inte har det lika lätt längre, måste vara ännu jobbigare när det var Morgan som fick det istället, stackars Chuck.

Jag antar att någon gång i säsong 5 kommer Chuck få tillbaka intersect igen ,men man vet ju aldrig, de kanske gör så han vänjer sig att vara utan det. Och jag hoppas även att de blir en bebis för Chuck och Sarah innan serien tar slut, hade inte Chuck varit den sötaste pappan? JO! haha.

Så det ska bli kul att se serien nu igen, men så synd att detta är den sista säsongen och den kommer bara ha 13 avsnitt.
Till top