Seriejulpauser och seriestarterna!

Tv-serier / Permalink / 5
Som dom flesta vet så kommer något negativt även vid denna glada jultiden, och det är att nästan alla serier tar paus i ca 1 månad eller mer! Och ja, detta är extremt sorgligt så tänkte skriva upp några av deras premiärer så vi har något att se fram emot runt Januari och Februari igen! :) (Tänk på att dessa datum är när de kommer tillbaks i USA igen, alltså kommer de ut på internet dagen efter)

One Tree Hill - 11 Januari

Supernatural - 6 Januari

Grey's Anatomy -  5 Januari

Nikita – 7 januari

Ringer – 11 januari

The Walking Dead – 13 februari

Hart of Dixie – 24 januari

Gossip Girl – 17 januari

90210 – 11 januari

Switched at Birth – 4 januari

Pretty Little Liars – 3 januari


Sådär ja! Där har ni lite seriestart datum så ni som jag kan hålla lite koll! :D


Gossip Girl - 5x09 Rhodes to Perdition (Eller Gossip girl i allmänhet) - Recension

Tv-serier / Permalink / 3
Har nu sett det nyaste avsnittet utav Gossip Girl och här är lite tankar jag hade.

Nate: Jag måste verkligen säga att jag tycker Nate är den tråkigaste karaktären i hela serien, kanske i hela världen haha. Han har personligheten av en gurka som jag beskrev det igår när jag och en kompis diskuterade honom. Han är så himla ointressant och varje gång han är med, inte när han är med dom andra,men när han är själv till exempel nu när han jobbar med den skvaller tidningen/sidan då bvill jag bara spola förbi. 
Är det bara jag som tycker att hans karaktär är rätt menigslös och att serien hade klarat sig rätt bra utan honom? Inte konstigt att Dan skrev honom som bög för göra han mer intressant i hans bok,haha.

Charlie: Det är sånna här karaktärer som Charlie A.k.a Ivy som får mig att hata drama serier hah, hur kan man vara så här sjuk i huvudet och lura en hel familj till att man är släkt med dom när man egentligen bara är en kass skådespelerksa från florida eller något? Och hur kan familjen vara så dum att de går på allt hon säger hela tiden? Shit, jag hoppas verkligen att Max hittar ett sätt att bevisa för Serena och de andra att Charlie är fejk, är trött på henne nu haha, hon påminner mig om Annie's kusin i 90210, lite same story där.

Chuck/Blair: I detta avsnittet kom det äntligen! Glimten som visade att det fortarande finns hopp att Chuck och Blair ännu en gång ska bli ett par! Jag menar hallå blair! Släpp Loui nu och återgå till din riktiga kärlek, jag menar de måste väll göra så att de två blir tillsammans igen? De två är definitionen av äkta passion och kärlek! Jag hoppas verkligen detta kommer att hända och att de som skriver GG inser det med, de är som Ross och Rachel i vänner, det ända slutet för dom ska vara tillsammans!

Ja haha, det var väll det jag hade att säga om Gossip Girl denna veckan hihi.

The Walking Dead - Pretty much dead already - Recension! (Spoilers)

Tv-serier / Permalink / 2

Kollade precis på det nyaste avsnittet utav en av mina favoritserier, The Walking Dead, Jag satt efter avsnittet chockad och lite halvt ledsen för jag brukar alltid veta vad som kommer hända eftersom jag läst böckerna, men detta avsnittet visade på att serien inte kommer följa boken till pricka som den gjort hitils.

I slutet blir jag jättechockad när man ser Sophia komma ut ur ladan som en walker!!! och rick tvingas att skjuta henne! Detta var nog ett av de moments som jag inte äns viste vad jag skulle säga eller hur jag skulle reagera. I boken överlever Sophia jättelänge tillsammans med alla andra och hon frågar till och med Carl om han vill bli hennes pojkvänn och dom är jättesöta, men så dödar de henne i serien?! Woot?

Men men, det är väll i och för sig en bra sak? att de kommer komma överasskningar även för mig då. Hoppas nu bara att de inte bestämmer sig för att döda någon annan huvudkaraktär som jag tror kommer överleva!

Vad tycker ni andra TWD fans om veckans avsnitt?
Till top