Favorit serieparen!

Tv-serier / Permalink / 2
Jag tänkte lägga upp en liten lista på mina absoluta favorit par i serierna jag kollar på! Här är dom!


Chandler & Monica från serien Vänner - Vem kan inte älska detta underbara paret, de är så olika karaktärer med så många grymma egenskaper och deras kärlek är något som vilken människa som helst skulle vilja ha. Jag menar att de två kan finna varandra och visa den slags kärleken de gör, man ser på dom hur kära de är i varandra i serien och varje gång jag ser dom tillsammans blir jag avundsjuk. Att de klarar det trots Monicas besathet av städning och hålla allt perfekt och när Chandler är rena motsattsen då han är klumpig och inte är så väl organiserad. Trots det så funkar de, det är som om de kompleterar varandra! underbart par!


Andy & Josh från serien Kyle XY - Detta är ett par som gör mig varm i hjärtat och ger mig glädje och hopp! De är sp unga men trots det är de så extremt kära i varandra. Innan de blir ett par är Josh en jobbig omogen tonårskille som inte riktigt haft en riktig tjej, men så kommer Andy in i bilden och då utvecklas han och förändras så extremt mycket och han bli mogen och världens bästa pojkvänn och han tar hand om hennee och bryr sig om henne mer än någon annan och det är så extremt vackert att se!


Leo & Piper från serien Charmed - Leo och piper är ett sådant par som man vet kommer vara tillsammans igen och föralltid och varje gång de inte är tillsammans så är något fel och man vill bara att de ska bli ett par igen för att de är så rätt för varandra, de är verkligen ett sådant par som är "meant to be" så att säga. De blev kära trots alla hinder och de klarade sig igenom allt genom att vara tillsammans, trots att mäktiga krafter förbjöd de så lät de inte de stoppa dom från att älska och vara med varandra ändå!

Willow & Oz från serien Buffy - De var ett par länge och genom ett antal säsonger men gjorde sedans slut vilket är så synd för jag älskade de två tillsammans, de var så gulliga på alla sätt och alla vis. Hur de träffades och hur Oz kollade på henne innan han visste vem hon var, det var kärlek redan innan första träffen. Deras kärlek är sån jag vill ha, jag vill ha en pojkvän som Oz och de var verkligen att de kunde vara sig själva till 130% med varandra, alla konstigheter och alla bra/dåliga sidor av dom, allt fungerade och det var kärlek, underbart!


Chuck & Blair från serien Gossip Girl - oj oj, deras förhållande, deras kärlek är enorm och passionerad och häftig på något sätt, de har varit tillsammans de har gjort slut och de har gjort allt möjligt hemskt mot varandra men trots det är deras kärlek så extremt stark och brinnande så det lyser igenom vad dom än gör och man vet att de måste sluta med att de är tillsammans för det finns nog inga människor som är en bättre matchning än de två tillsammans, de är som en person när de är tillsammans och man vet att det är så det ska vara.


Nathan & Haley från serien One tree hill - Nathan och Haley ,hur ska jag äns kunna beskriva varför jag älskar de två tillsammans. Jag har ju skrivit hur de andra paren är sådana par man vill ska vara tillsammans och som är menade för varandra men här snackar vi om det bästa paret någonsin praktiskt taget, om de hade gjort slut i serien så hade jag blivit förkrossad. De har praktiskt taget klarat allt och de började som de mest omatchande och konstiga paret som gifte sig extremt unga och fick barn som väldigt unga och nu är de fortfarande tillsammans trots alla odds och olyckor! deras kärlek kommer alltid finnas och alltid älskas!

Brooke & Julian från serien One tree hill - Anledningen varför detta paret absolut skulle vara med på min lista är att de är meant to be utan frågan! Jag älskar och har älskat karaktären Brooke Davis ända sedan första avsnittet av serien och hon har haft det så svårt och det har hänt så mycket och hon kunde inte hitta någon kille som var värd henne eller sokm behandla henne rätt men så kommer Julian in och det börjar entligen gå bra och man kan äntligen se att hon får ren ,riktigt,lycklig kärlek i hennes liv  från en man som verkligen älskar henne tillbacka och som gör och skulle göra vad som helst för henne utan att fråga varför. De två är perfekta för varandra och ger så mycket lycka, underbara människor.
#1 - - HIH:

Aw, najs XD

#2 - - Linda:

nice!! så gulligt! Jag älskar paren du la upp från One Tree Hill, Charmed, Friends and Kyle XY

Till top