Nytt i hyllan!

Filmtrailers & Diverse / Permalink / 3
Nu har jag varit kass på skriva men har jobbat massa natt plus att mitt internet gick helt sönder och då menar jag gick av i halva hemma hos min pappa så det blir lite varannan vecka skrivande nu ett tag tills vi har ett nyrr!

Har fått in mig några nya filmer till min fina dvd hylla, några av dom fick jag i julklapp så köpte jag även en idag när jag var i Ullared :D
Så dessa har jag nu i min hylla och det ser så fint ut! :D Bring it on collection 1-5, Easy A, Scream 4, The holiday, Transformers 3 och He's just not that into you (eller dumpa honom, som den heter på svenska)
#1 - - Anna T:

sv: Åh vad najs :D berätta gärna mer om du vill!Om du vill se mina filmern kan du kolla här www.annatjernstrom.webb.seHar du några förebilder inom film?

#2 - - Michelle:

Hehe vilket sammanträffande! Jag fick bring it on collection 1-5 och transformers i julklapp. Har scream 4 och the holiday sen tidigare :D

#3 - - Anna T:

sv: Aah coolt :D jag gillar Alien återuppstår som Whedon skrev manus till, har inte sett så mycket buffy dock men hade kanske gillat den :D!

Har precis sett de två första nightmare filmerna, dem var kul!Mina förebilder är Darren Aronofsky som gjort requiem for a dream, the fountain, black swan m.f.l, M. Night Shyamalan som gjort sjätte sinnet, the village och så :D sen gillar jag Duncan Jones och Michel Gondry.Du vill helst göra skräckfilmer då eller gillar du mer att inspireras av dem :D?

Till top