Julfilm tips!

Filmtrailers & Diverse / Permalink / 3
Jag vet att jag inte gett er några förberedelser för jul alls men tänkte skriva upp mina favorit julfilmer så kan ni se dom kanske idag eller imorgon på jul eller de kommande dagarna, här är mina favoriter! :)


The Holiday: Denna filmen är min absoluta favorit julfilm i hela världen och kanske en av mina favoritfilmer annars med, den är så full med värme humor och riktigt härlig julstämning. I vanliga fall är jag inte så stort fan av skådespelarna i filmen men de är helt perfekta för dess roller i denna och de alla käns så genuint perfekta för filmen! Det är verkligen en film ni ska se om ni vill komma in i julstämning eller bara se en riktigt mysig film!


Bad Santa: Detta är en film som jag egentligen inte äns vet varför jag gillar men dess mörka humor och skådespelare är något jag faller för och jag tycker om att det är Lauren Graham och Billy Bob Thornton som är med för de båda är så himla roliga i alla roller de gör. Så vill ni ha lite humor och sådant i dessa juletider så kolla in den


Grinchen: Vem kan inte gilla Grinchen egentligen? den är en anningen deprimerande och hemsk men det är trots allt en klassiker som alltid kommer minnas! Den är extremt julig och visar det typsika att julen kan föra alla närmare och få allas hjärtan att växa några storlekar, det är en sån film man nästan måste se nu på julen!


Deck the halls: Denna filmen såg jag för första gången förra veckan med min familj, det är ju verkligen en julfilm och den är rätt rolig att se , de är en komedi med sån "allting som är dåligt kommer att hända" komedi typ, och i rollerna ser man Matthew Broderick, Danny Devito och Kristin Davis bland annat, rätt rolig och mysig familjefilm att se!
#1 - - Anna T:

Åh vad kul med fler tjejer som vill bli regissörer :)!

Jag är också en tjej som håller på och även jobbar med film, skriver på mitt första långfilmsmanus nu!Har du gjort några kortfilmer?

#2 - - Linnea:

Jadu Lorelai är grym som fan, älskar henne!:D

Haha, tack själv:) Det tycker jag med.

#3 - - Erika:

Grinchen är ett måste att se runt julen :)

Till top