Chuck - 5x07, Chuck versus the santa suit - Recension (spoilers)

Tv-serier / Permalink / 4

Nu har jag sett det näst nyaste avsnittet av Chuck nämligen Chuck versus the santa suit, och vilken liten twist dom hade lagt in där. Först när man såg att dörrarna till fängelset öppnades i det förra avsnittets slut så trodde jag att det skulle vara att det viruset hade släppts och att alla fångar hade blivit släppta, men  tydligen så visade det sig vara Shaw som smet bara.

På ett sätt vvar det väll ett rätt bra sett att göra avsnittet så att Shaw kom tillbaka men på andra sidan så hade jag nog velat se vad som hände om Viruset hade släppt så man kände mer panik för det ,för nu kände jag inte så mycket att det skulle hända nått med det, och det gjorde det ju inte heller. Så om de hade gjort ett avsnitt där viruset började sprida sig typ och alla i världens datorer började sluta funka eller nått sånt hade hänt så hade det blivit ännu mer spännande eftersom det är en sån sak som många i världen fruktar någon dag ska hända, att internet slutar funka för ALLA. hmm.

Men annars var det ett rätt spännande avsnitt med att Sarah höll på frysa ihjäl och att de försökte stoppa Shaw, för han hade ju ett intersect i sig. (Btw så borde de sluta göra så att intersectet är så lätt att få, innan så var ju de bara chuck som hade det och det gillade jag mer)

Ska nog se de nyaste avsnittet snart, Chuck versus the baby :)

Nytt i hyllan!

Filmtrailers & Diverse / Permalink / 3
Nu har jag varit kass på skriva men har jobbat massa natt plus att mitt internet gick helt sönder och då menar jag gick av i halva hemma hos min pappa så det blir lite varannan vecka skrivande nu ett tag tills vi har ett nyrr!

Har fått in mig några nya filmer till min fina dvd hylla, några av dom fick jag i julklapp så köpte jag även en idag när jag var i Ullared :D
Så dessa har jag nu i min hylla och det ser så fint ut! :D Bring it on collection 1-5, Easy A, Scream 4, The holiday, Transformers 3 och He's just not that into you (eller dumpa honom, som den heter på svenska)

Julfilm tips!

Filmtrailers & Diverse / Permalink / 3
Jag vet att jag inte gett er några förberedelser för jul alls men tänkte skriva upp mina favorit julfilmer så kan ni se dom kanske idag eller imorgon på jul eller de kommande dagarna, här är mina favoriter! :)


The Holiday: Denna filmen är min absoluta favorit julfilm i hela världen och kanske en av mina favoritfilmer annars med, den är så full med värme humor och riktigt härlig julstämning. I vanliga fall är jag inte så stort fan av skådespelarna i filmen men de är helt perfekta för dess roller i denna och de alla käns så genuint perfekta för filmen! Det är verkligen en film ni ska se om ni vill komma in i julstämning eller bara se en riktigt mysig film!


Bad Santa: Detta är en film som jag egentligen inte äns vet varför jag gillar men dess mörka humor och skådespelare är något jag faller för och jag tycker om att det är Lauren Graham och Billy Bob Thornton som är med för de båda är så himla roliga i alla roller de gör. Så vill ni ha lite humor och sådant i dessa juletider så kolla in den


Grinchen: Vem kan inte gilla Grinchen egentligen? den är en anningen deprimerande och hemsk men det är trots allt en klassiker som alltid kommer minnas! Den är extremt julig och visar det typsika att julen kan föra alla närmare och få allas hjärtan att växa några storlekar, det är en sån film man nästan måste se nu på julen!


Deck the halls: Denna filmen såg jag för första gången förra veckan med min familj, det är ju verkligen en julfilm och den är rätt rolig att se , de är en komedi med sån "allting som är dåligt kommer att hända" komedi typ, och i rollerna ser man Matthew Broderick, Danny Devito och Kristin Davis bland annat, rätt rolig och mysig familjefilm att se!
Till top