Paranormal Activity 2 biopremiären kommer snart...

Filmtrailers & Diverse / Permalink / 1
Nu gick jag in på sf.se för att få en lite update på vilka nya filmer som kommer iår. och då såg jag till min förvåning att Paranormal activity 2 kommer ut på svensk bio redan den 22 oktober nu 2010!! jag blev riktigt förvånad, för de känns så plötsligt, jag visste inte äns om trailern på tvåan var äkta eller inte, men tydligen var det så.
så om ni gillade 1an borde ni som jag se filmen när den kommer ut!
write you later*JM

One tree hill - får mitt hjärta banka fortare (spoilers säsong 8)

/ Permalink / 0
Ni som någonsin kollat på serien one tree hill vet som mig att det är en serie med mycket överraskningar och hjärtskärande händelser. Alltid är det något nytt som händer, alltid är det någon som skadas eller dör, ibland kan det var kul att se men ibland blir det lite för mycket, som om de händer så mycket för några personers liv på riktigt? ,don't think so.
.
När jag satt och kollade på det senaste avsnittet av one tree hill på tvshack igår ,så satt jag hela tiden och oroade mig för hur det skulle gå för Clay, jag ville verkligen inte att han skulle dö och mitt hjärta bankade så hårt när jag såg att de va bara 1,5 minuter kvar av avsnittet och jag såg inget hopp för att han skulle överleva, men så gjorde han de och jag blev så glad! och lättad ahah.
Jag tycker verkligen one tree hill har för mycket död i det ,så om han hade dött hade jag blivit lite besviken på serien! men de gjorde han inte så de var tur hihi :D.
.
Photo Gallery: One Tree Hill
Write you later*JM

Akons fullständiga namn, hah

Kändisar / Permalink / 0
Har ni någonsin kollat upp vad artisten Akons fullständiga namn är? jo det kan jag istället berätta för er nu, der är nämligen Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam. hah, så akon tog alltså sitt 11.e namn för att göra det lättare för folk att uttala det är inte så lätt att få till det! . lyssna nedan hur akon uttala sitt fullständiga namn!


Write you later*JM
Till top