Veckans Kändis!

/ Permalink / 0
MICHAEL CERA

Nu är det dags för veckans kändis här på min blogg och denna veckan som ni ser har jag valt Michael Cera! Och varför? jo för att han verkligen är en av de bästa som finns! han är lika bra i allt han gör ,har ni sett saker som supersugen eller juno så vet ni hur charmig söt och otroligt rolig han är! Det bästa är att hans "komedi" inte är riktigt som alla andra han är liksom naturligt rolig i hans sätt att prata och vara i allmänhet.

Så detta är verkligen en underbar skådespelare! sötare kan man ju leta efter haha. så kolla in honom om ni inte vet vem han är!

Fun Fact: Han blir ofta berömd för "sin" insats i filmen Zombieland ,en roll som han inte spelade men skådespelaren spelade och var så lik honom, nu tackar han bara och låter folk ge han komplimanger ändå. (detta berättade en vän för mig för ett tag sedan, tyckte det var roligt haha.)

Andra filmer/serier han medverkat i: Juno, Supersugen, Nick and norah's infinite playlist, scott pilgrim vs the world, youth in revolt, childrens' hospital, year one och ett avsnitt av veronica mars!

Write you later*JM
Till top