One tree hill colab med Life Unexpected!

/ Permalink / 0
Kollade nyss på säsong två avsnitt 5 av Life unexpected och då ser jag att denna serie har sammarbetat med tv serien One tree hill, i detta avsnitt så ska K100 ha en musikfestival sak där de kommer artister och sjunger och då kommer Mia och haley från one tree hill och spelar de karaktärerna och sjuger!

älskar när serier sammarbetar såhär för då känns världarna inom tv mer realistiska på något sätt ifall en karaktär från en serie hälsar på en annan, älskar det! så kolla in serien eller iallafall det avsnittet om ni är interesserade!

Kolla in klippet ,de är lite dålig kvalité men hinner inte hitta något med bättre hah.

Write you later*JM

Veckans Kändis!

/ Permalink / 0
MICHAEL CERA

Nu är det dags för veckans kändis här på min blogg och denna veckan som ni ser har jag valt Michael Cera! Och varför? jo för att han verkligen är en av de bästa som finns! han är lika bra i allt han gör ,har ni sett saker som supersugen eller juno så vet ni hur charmig söt och otroligt rolig han är! Det bästa är att hans "komedi" inte är riktigt som alla andra han är liksom naturligt rolig i hans sätt att prata och vara i allmänhet.

Så detta är verkligen en underbar skådespelare! sötare kan man ju leta efter haha. så kolla in honom om ni inte vet vem han är!

Fun Fact: Han blir ofta berömd för "sin" insats i filmen Zombieland ,en roll som han inte spelade men skådespelaren spelade och var så lik honom, nu tackar han bara och låter folk ge han komplimanger ändå. (detta berättade en vän för mig för ett tag sedan, tyckte det var roligt haha.)

Andra filmer/serier han medverkat i: Juno, Supersugen, Nick and norah's infinite playlist, scott pilgrim vs the world, youth in revolt, childrens' hospital, year one och ett avsnitt av veronica mars!

Write you later*JM

Eva Longoria tar bort bröllopstatuering

Kändisar / Permalink / 0Nu har nog de flesta hört talas om Eva Longoria och hennes make Tony parkers skilsmässa och nu har Eva Longoria bestämmt sig för att ta bort hennes tatuering som hon har på handleden med deras bröllopsdatum inskrivet i romerska siffror, hon säger att minnena av hans otrohet är för jobbig för att bli påmind av varje gång hon ser sin tatuering!

Write you later*JM

Till top