Gilmore girls!

/ Permalink / 2
Jag insåg idag att jag inte har skrivit om en av mina favorit serier, nämligen Gilmore girls, och jag har ingen aning varför?. Men iallafall... Anledningen att jag gillar gilmore girls är för att den är så annorlunda till skillnad från till exempel gossip girl, eller one tree hill, den är så jordnära, komisk, varm,kärleksfull, och helt underbar. Tänk att bo som dom gör i serien, i en stad där alla känner alla och alla är vänner, det verkar så mysigt, och att ha luke's diner att gå till och ha en vänn som luke där. underbart. och hur dom är som människor, lorelai och rory, de är så konstiga och gillar så konstiga grejer, ingen av dom kan laga mat, de äter massa skit mat hela tiden,kollar på sina gamla filmer och har världens bästa förhållande som en mamma och dotter kan ha!
.
Mina favorit karaktärer i serien är Lorelai, Luke och Jess. Anledningarna är för, Lorelai gillar jag för henne sköna humor, hennes sätt att vara mamma på och hennes personlighet i allmänhet. Luke gillar jag för han är så uppriktig hela tiden och får sina små utbrott men alltid är han ändå omtänksam och snäll ,speciellt mot gilmore tjejerna. Jess gillar  jag dels för han spelas av milo ventimiglia så man har något mumsigt att titta på och dels för att eftersom serien går ,så blir han snäll å den sidan av honom älskade jag!
.
Så om ni vill ha en serie som får er att känna er varma inombords och bli glada så är Gilmore Girls absolut den rätta vägen att gå! jag ger den högsta betyget möjligt.
.
Write you later*JM
#1 - - Erika(jyringen):

tycker oxå om gilmore girls mest för dom bra replikerna,man blir bara sååå glad av att se den =)

#2 - - LYDIA:

sv: Tack snälla :]

Till top