Joss Whedon som skådis

/ Permalink / 6
Jag har nu som jag sa för några inlägg sedan börjat koll om på Veronica Mars från hela början och jag kom på att i ett avsnitt så är Regissören Joss Whedon med och spelar en kille som jobbar i en biluthyrnings affär. Och han är ju så charmig!, han ser så check och härlig ut, jag gillar honom ,både som regissör och skådis.
.
Kolla in klippet med honom. 
vill bara påminna er om att detta är min favorit regissör of all times :D
.
Write you later*JM

Scream 4 har nu satt premiär datum!

Filmtrailers & Diverse / Permalink / 1
Jag är ju några av de som är kvar i världen som faktiskt gillar Scream filmerna, jag ser dom som klassiker inom skräck genren!, och man kan skratta lite åt dem också, och det gillar jag!
Och för ett tag sedan så fick man ju reda på att de har påbörjat inspelningen av den fjärde filmen, och jag blev då förvånad med tanke på att de tre andra gjordes 96,97och 2000 , och nu 10 år senare kommer nästa.
.
Men nu har dom satt premiär datum för bio i sverige!, Scream 4 kommer alltså ha premiär i sverige den 1 April 2011. och det ska bli kul att se, jag längtar!
.
I rollerna har de fortfarande kvar de gamla skådisarna, såsom Neve Campbell, courteney cox, david arquette. Men också nya stjärnor såsom, Adam Brody, Hayden Panettiere, Emma roberts, och Rory culkin.
.

Write you later*JM

Gilmore girls!

/ Permalink / 2
Jag insåg idag att jag inte har skrivit om en av mina favorit serier, nämligen Gilmore girls, och jag har ingen aning varför?. Men iallafall... Anledningen att jag gillar gilmore girls är för att den är så annorlunda till skillnad från till exempel gossip girl, eller one tree hill, den är så jordnära, komisk, varm,kärleksfull, och helt underbar. Tänk att bo som dom gör i serien, i en stad där alla känner alla och alla är vänner, det verkar så mysigt, och att ha luke's diner att gå till och ha en vänn som luke där. underbart. och hur dom är som människor, lorelai och rory, de är så konstiga och gillar så konstiga grejer, ingen av dom kan laga mat, de äter massa skit mat hela tiden,kollar på sina gamla filmer och har världens bästa förhållande som en mamma och dotter kan ha!
.
Mina favorit karaktärer i serien är Lorelai, Luke och Jess. Anledningarna är för, Lorelai gillar jag för henne sköna humor, hennes sätt att vara mamma på och hennes personlighet i allmänhet. Luke gillar jag för han är så uppriktig hela tiden och får sina små utbrott men alltid är han ändå omtänksam och snäll ,speciellt mot gilmore tjejerna. Jess gillar  jag dels för han spelas av milo ventimiglia så man har något mumsigt att titta på och dels för att eftersom serien går ,så blir han snäll å den sidan av honom älskade jag!
.
Så om ni vill ha en serie som får er att känna er varma inombords och bli glada så är Gilmore Girls absolut den rätta vägen att gå! jag ger den högsta betyget möjligt.
.
Write you later*JM
Till top