Persons Unknown Vs Lost

/ Permalink / 0
Jag har redan sen jag såg trailern på den hyfsat nya tvserien Persons Unknown kännt att det finns en viss likhet mellan den och serien LOST. De båda har en konstig handling om att de fastnar på något ställe som dom inte vet vart, och efter tiden går så blir människorna förändrade och handlingen blir mer och mer invecklad. så det är stora likheter ,fast en bra sak med persons unknown är att den är inte så overklig, som i Lost där de handlar typ om tidsresor och mystiska skuggor osv. hah.
Write you later*JM

Grattis Lea & Michael!

Kändisar / Permalink / 0
Idag, den 29.e Augusti 2010 fyller två mycket bra känidsar år, nämligen Lea Michele och Michael Jackson. Michael Jackson skulle denna dagen fyllt 52 år gammal om han var vid liv, så grattis till honom! Och Glee stjärnan Lea Michel fyller idag hela 24år! så ett stort grattis till henne med!
.
 
Write you later*JM

Neil Patrick Harris sjunga = Jätte bra!

Musik / Permalink / 0
Jag såg för några veckor sedan ett avsnitt av Glee då Neil Patric Harris var med ,och i det avsnittet fick man då höra honom sjunga, bland annat Dream On av Aerosmith tillsammans med Will, och jag blev förvånad p åett riktigt bra sätt hur otroligt bra han kan sjunga! kolla in.
.
Dream On - Neil Patrick Harris & Matthew Morrison
(Neil börjar sjunga efter ungefär 1minut och 15 sekunder) :)
Write you later*JM
Till top