Update på veckoserier!

Allmänt / Permalink / 0
Nu idag har jag kollat på de nya avsnitten som har kommit ut av följande serier:
One tree hill, säsong 7 avsnitt 3,  Gossip girl säsong 3 avsnitt 3, How I met your mother säsong 5 avsnitt 2 och America's next top model säsong 13 avsnitt 4 ! :D
så nu tänkte jag skriva lite snabbt vad jag tyckte och vad som hände.

Gossip Girl
Chuck och Blair säger jag bara i detta avsnittet ,underbara och söta ,som i slutet så köper chuck ett hotel och är hur gullig som helst mot blair och då blir man nästan förälskad i deras kärlek, hihi..
Och så fick man reda på att den nya killen som vanessa dejtar egentligen var Dan och Serenas bror!, men de vet inget om det än den ända som vet är vanessa och........Georgina. det bådar inte gott.
KOLLA DENNA UNDERABRA BILDEN :D

chuckblair.jpg image by kaede_feng

One tree hill
Veckans avsnitt var rätt bra ,för jag gillar haleys syster som är på besök och i detta avsnittet visade det sig att hon var fotograf och då hade brooke och hon en "photoshoot" .
Plus att man fick reda på lite mer angående den sjuka relationen mellan Dan och Rachel ! , vilken är den konstigaste kombinationen av par som någonsin varit på OTH ,men man fattar nu att de gör det mer för pengar än kärlek..><

One Tree Hill, Shantel VanSanten, James Lafferty, Robert Buckley


How i met your mother
Avsnittet var awesome som vanligt då, för himym är alltid roligt och härligt att kolla på. Som detta avsnittet hittade, barney och Marshall en strippa som såg exakt ut som Lilly! så gulligt när lilly sen bytte roller och marshall visste inte om det och hon var kass på strippandet ,hilarious!

How I Met Your Mother, Alyson Hannigan

WYL*JM

Till top